čtvrtek 12. ledna 2017

ÁČÁRJA - sbírka na distribuci filmu



Byla zahájena kampaň pro získání finančních prostředků pro tento úžasný projekt. Pokud byste chtěli přispět, ZDE je vaše možnost pomoci.

V roce 1965 se osamělý svatý muž vydává na cestu přes oceán z Indie do Ameriky. Nenese si nic jiného než nadčasové poselství a vizi sjednoceného světa. V době války a rozčarování inspiruje generaci mladých lidí a navzdory všem nesnázím tvoří nezastavitelnou duchovní revoluci.

Áčárja je pravdivý příběh A.C. Bhaktivédanty Svámího Prabhupády, revolucionářského průkopníka bhakti jógy v západním světě.

Jadubara dás a Višákha dásí produkují film s názvem Áčárja, který zachycuje život Šríly Prabhupády. Tento projekt je ve svých závěrečných fázích, což bylo možné díky společnému úsilí mnoha lidí a jejich finanční podpoře. Poslední zprávou je, že distribuční společnost Abramorama má zájem pomoci distribuovat tento film. Na to jsou potřeba dodatečné finanční prostředky a Jadubara a Višákha prosí o vaši podporu.

Podívejte se na trailery a webové stránky a pokud potřebujete více informací, naleznete je v tomto pdf dokumentu.

Oficiální trailer - Áčárja


Upoutávka z filmu

Oficiální dopis producentů

Krišnovou milostí máme všechny prostředky potřebné k dokončení našeho devadesátiminutového dokumentárního filmu Áčárja o životě Šríly Prabhupády. Nyní jsou třeba finance na distribuci filmu. Máme zájem ze strany jedné z největších distribučních společností Abramorama z New Yorku, která nedávno distribuovala Osm dní v týdnu - film Rona Howarda o Beatles. Výkonný ředitel Abramoramy o Áčárjovi řekl:

"Viděl jsem váš film a myslím, že je úžasný - důsledně inteligentní a zajímavý. Jsem si jistý, že si najde publikum i mimo jádro."

Jsou potřebné finance k pokrytí všech aspektů distribuce od prvního února s uvedením časně v červnu do kin v USA a Kanadě. Služby Abramoramy budou pokračovat až jeden rok, podle diváckého ohlasu na film. Mezinárodní distribuce začne na podzim 2017.

"Toto je výjimečná příležitost odhalit veřejnosti zábavy a neobyčejné úspěchy Šríly Prabhupády za tak krátkou dobu."

Prosím,  přečtěte si přiložený průvodní dopis a rozšiřte ho k těm, kteří jsou přímo či nepřímo ve vaší duchovní péči a povzbuďte je, aby podpořili tento vzrušující projekt. Váš příkladný příspěvek bude velice oceněn.

Skrze širokou distribuci filmu "Áčárja" bude mít prospěch každý oddaný a všechny aspekty ISKCONu. Zvýší se distribuce knih a návštěvnost chrámů a festivalů, což povede k tomu, že Šríla Prabhupáda a jeho následovníci budou více pochopeni a oceněni.

Pokud máte jakékoli otázky, napište prosím na níže uvedenou e-mailovou adresu.

Jay Šríla Prabhupáda!


Vaši služebníci

Jadubara dás a Višákha dásí


yadubara.das@gmail.com
www.acharyathemovie.com


Přeložily bhn Klára a Kasturi Manjari dd

Původní text v angličtině zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat