úterý 1. ledna 2013

Queensday & Vyasapuja 2013


Jste připraveni ne na jednu, ale na dvě párty? Jste připraveni na ten Největší, Nejradostnější a Nejdelší taneční mejdan roku 2013? Jistě, že jste. Tak se k nám připojte a oslavte s námi dva večírky za cenu jednoho.

Registrace na festival

Registrační formullář
Zarezervovat taxi

Další odkazy:

Skupina pro Vyasapuju na Facebooku

Kniha k Vyasapuje
offeringy posílejte do 1.4.2013 na: offerings@kksblog.com

Darování peněz na tento festival

Finanční prostředky na Vyasapuju a Queensday můžete darovat níže. Váš příspěvek bude použit na pokrytí nákladů na tento velký festival. Jde například o výdaje za jídlo, pronájem autobusů a různé další položky a služby.

Darovat kreditní kartou / Paypal

Můžete také převést peníze přímo na náš účet pomocí IBAN. Převody na účty v rámci EU jsou při použití kódu IBAN/BIC zdarma. Při převodu peněz prosím uveďte do poznámky popis "VP2013".


INFORMACE O BANKOVNÍM ÚČTU

Majitel účtu : Mw B Gavrilova en/of Hr E T Hamers
Číslo účtu : 4376683
IBAN: NL58INGB0004376683
SWIFT/BIC: INGBNL2A
Název banky : ING Bank NV
Adresa banky:
Bijlmerdreef 109
1102 BW Amsterdam
Netherlands

Možnost pomoci:

Tak velký festival, jako je Vyasapuja a Queensday, není možné uspořádat bez vaší pomoci, ať již finanční nebo osobní. Aby organizace festivalu proběhla hladce a stal se hodným zapamatování, nabízíme vám příležitost k pomoci. Připravili jsme seznam věcí, které je potřeba udělat. Pokud byste rádi pomohli, projděte si seznam a uveďte své jméno za svou službu.

Seznam služeb na Vyasapuje najdete zde:

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AuYjVC0knjWmdEc2cklFMUlwWWlZVmctZW1WR3VXTlE#gid=0

-----------------------------------------------------------------------------

Vyasapuja festival

29. dubna slavíme Vyasapuju Kadamba Kánana Svámího. V tento den oceňujeme svůj vztah k němu a děkujeme mu za vše, co pro nás udělal. Je to krásná příležitost podělit se o své zkušenosti a posílit náš duchovní život. A je výbornou změnou sejít se s celou rodinou a přáteli. Připojte se k nám 28. dubna na "Srazu a přivítání". Více informací dostanete v registračním stánku.

27. dubna - sobota

Příjezd hostů
Registrační stánek

28. dubna - neděle

Registrační stánek
14:00 - oběd
15:00 - sraz a přivítání - setkání žáků
19:00 - kulturní program s filmem

29. dubna - pondělí - Vyasapuja

05:00 - přípravy kuchyně / společenského sálu
10:00 - úvod a přivítání Maháráje
15:00 - konec programu Vyasapuji
Oběd
17:00 - zasvěcování ???

30. dubna - úterý - Queensday harinam

- viz níže

Cena za festival

Bude ještě upřesněna. Více informací na začátku ledna 2013.

Ubytování

Když se zaregistrujete na festival, bude vám tím zarezervováno také ubytování. Dům pro hosty v Rádhádéši nabízí sdílené pokoje (shared rooms) a společnou noclehárnu (dormitory). Při registraci si můžete vybrat mezi těmito dvěma možnostmi. Vzhledem k velkému počtu lidí není možně si rezervovat privátní pokoje. Všechny pokoje jsou sdílené. Máte-li nějaké speciální požadavky, uveďte to prosím při registraci do pole pro poznámku.

-----------------------------------------------------------------------------

Queensday harinam

30. dubna se opět v Amsterdamu bude konat oslava Queensday. Připojte se k největší, nejlepší, nejbáječnější a nejvíc mega pouliční harinámové párty, jaká kdy v Evropě byla!!! Minulý rok čítala skupina dobrých 300 lidí, takže jsme v Amsterdamu udělali docela dojem. Chtěli byste zpívat a tančit 8 hodin či více? Chcete se zúčastnit rozdávání Krišnových svatých jmen během Queensday? Na co potom čekáte? Přijeďte 30. dubna do Amsterdamu.

Budete součástí největšího harinámu, jaký tu kdy byl. V roce 2009 byl na Queensday harinámu Krišna Kripá Prabhu a napsal o tom do časopisu Back to Godhead. Tady si to můžete přečíst. Queensday je každoroční oslava narozenin předchozí holandské královny a lidé tradičně vycházejí do ulic oslavovat. V Amsterdamu se koná největší párty pod širým nebem ze všech holandských měst, a my se k té zábavě připojíme s naším harinámovým průvodem.

Harinám začne u ISKCONského chrámu v Amsterdamu a projdeme velkou část města. Naším speciálním hostem je samozřejmě Kadamba Kánana Svámí.

Vhodný oděv

Oranžový

Datum, čas a místo

05:00 - odjezd autobusů z Rádhádéše
09:30 - příjezd do Amsterdamu
10:00 - začátek harinámu
14-15 - přestávka na oběd
15:30 - druhá číst harinámu
19:00 - návrat k autobusům

-----------------------------------------------------------------------------

Mapa a trasa v Amsterdamu

Adresa ISKCONského chrámu
van Hilligaertstraat 17hs
1072 JX Amsterdam
Tel : +31 (0) 20 675 1404

Mapa festivalových stánků a chrámu
zatím neznámá

Trasa harinámu

Harinám nejde po přesně stanovené trase. Vzhledem k velkým davům lidí není možné dodržet přesnou trasu. Buďte tedy na začátku harinámu včas.

Zavazadla a počasí

Zajistěte si s sebou teplé oblečení a pláštěnku. Počasí je vždy nepředvídatelné. Před příjezdem se podívejte na místní předpověď počasí. Neberte si s sebou žádné cennosti a velké peníze. Na své věci si dávejte velký pozor. V tento den je ve městě mnoho kapesních zlodějů.

Kontakt a více informací

Více informací bude brzy následovat.

Původní článek v angličtině:
http://www.kksblog.com/vyasapuja/

Žádné komentáře:

Okomentovat