sobota 12. dubna 2014

Den oslav

Ačkoliv se oficiální vyasa-puja festival Kadamby Kánany Swámího bude konat v Rádhádéši 25. dubna 2014, dnešní den je i přesto speciální jakožto den jeho zjevení podle solárního kalendáře. Maháráj dnes jede do Durbanu a byl svými žáky požádán, aby se zde zúčastnil domácího programu, kde jej budou uctívat.

Při této příležitosti oddaní Maháráje oslavují. Někteří mu píší, jiní čtou své oceňující offeringy, ale jeden mladý bhakta v Mayapuru byl kreativní a rozhodl se svůj offering Mahárájovi zazpívat. Prahlád a jeho matka, Premalata déví dásí (KKS), jsou z Prahy v České republice, ale v roce 2011 se přestěhovali do Mayapuru, takže Prahlád mohl navštěvovat gurukulu a Maháráj byl po celou pilířem jejich podpory. Tento výmluvný offering  si můžete poslechnout kliknutím na odkaz nebo přímo v přehrávači níže.

Hudební offering bhakty Prahláda



Chtěli bychom vyjádřit svá nejlepší přání Jeho Svatosti Kadambovi Kánanovi Swámímu, stejně jako svou vděčnost za to, jakým je zdrojem inspirace a moudrosti. V původním článku v anličtině zde je několik foto vzpomínek na oslavy dne zjevení v minulých letech.

Žádné komentáře:

Okomentovat