pondělí 22. února 2016

Třídenní maraton rozdávání knih pro Kadamba Kánanu Svámího

Drazí přátelé,

dnes (22. února) začíná celosvětová snaha rozdávat knihy s cílem uspokojit Šrílu Prabhupádu. Spojíme veškerá individuální úsilí na světě v jeden velký offering a umístíme jej před Jeho Božskou Milost ve čtvrtek ráno. Poté jej pokorně požádáme - pokud bude spokojen - aby laskavě požádal Krišnu o zásah a aby odstranil zdravotní překážky, které v současné době brání Jeho oddanému služebníkovi Kadambovi Kánanovi Svámímu od služby na plný výkon. Mahárádžovi byla nedávno diagnostikována rakovina, ale stav této krize je takový, že zásahem Nejvyššího Pána se může plně zotavit.

Člověk se může zeptat, proč se tahle snaha zaměřuje na potěšení Šríly Prabhupády a ne Nejvyyšího Pána...

Důvodem je to, že Šríla Prabhupáda je nejmilostivější dědeček, jakého člověk může mít. Je duchovním dědečkem v parampaře vedoucí ke Kadambovi Kánanovi Mahárádžovi. Když potěšíme Šrílu Prabhupádu tím, co jej těší nejvíce - distribucí knih, zajisté Jeho Božská Milost požádá Krišnu o zásah a v tu chvíli se může změnit i to, co je méně pravděpodobné nebo dokonce nemožné.

Prosím, zapojte do této snahy žáky a přátele z celého světa! Během těchto tří dní bude záležet na každé rozdané knize - končíme ve středu večer. I jedna kniha se počítá, ale je velmi málo času. Můžete rozdávat sami, můžete sponzorovat knihy nebo pomoct svému místnímu chrámu jakýmkoli jiným způsobem.
Pokud jste distributor knih na plný nebo částečný úvazek, můžete rozdávat pro potěšení Šríly Prabhupády. Poté ale výsledky rozdávání nenabídnete vašim lokálním Božstvům, ale pošlete je dle níže uvedeného postupu. Vše by mělo být hromadně nabídnuto Šrílovi Prabhupádovi ve čtvrtek ráno - samozřejmě se čtením individuálních výsledků.

Aby byl váš offering uznán, pošlete prosím e-mail se svými výsledky na konci každého z těchto tří dní dle následujících zón. Což znamená jeden e-mail v pondělí, jeden v úterý a jeden ve středu večer.

Pro Evropu prosím kontaktujte Náma-rúpu dásí na nama.rupa.kks@gmail.com.
Afrika - Rádhádyuti déví dásí, rdd.kks@icloud.com.
Zbytek světa nebo další informace - Matsya dás, matsyadas108@gmail.com.

Doufáme, že Jayadvaita Svámí nabídne výsledky Šrílovi Prabhupádovi ve čtvrtek ráno, navzdory jeho intenzivním povinnostem. Jayadvaita Svámí vyjádřil svou srdečnou podporu a nadšení pro toto úsilí:

Povzbuzuji vás k rozdávání tolika knih, kolik je jen možné, s prospěchem Kadamby Kánany Mahárádže v mysli. To zajisté potěší Šrílu Prabhupádu a Krišnu. Pokud si to oni budou přát, Mahárádž může projít touto krizí a být v pořádku. My si nemůžeme klást požadavky nebo očekávat, že Krišna určitě udělá tohle nebo tamto. Krišna má Své vlastní plány a Své vlastní důvody. My jen můžeme sloužit a nabídnout své modlitby. Vše ostatní je na Něm. Nabízím vám veškeré povzbuzení a podporu! Hare Krišna. Váš, ve službě Šrílovi Prabhupádovi, Jayadvaita Svámí

Přepošlete prosím tuto zprávu a uvědomte co nejvíce lidí můžete. Hlavně informujte významné vedoucí a oddané ve vašem kraji, nejlépe telefonicky nebo osobně - tak, abychom neztráceli drahocenný čas. Času na toto úsilí pro uspokojení Krišny, jediné osoby, která může změnit Mahárádžův zdravotní stav, je velmi málo.

Matsya dás

Původní text v angličtině zde.

1 komentář:

  1. Šivarama Mahárádž už také vyjádřil své nadšení do tohoto maratonu a zapojí oddané ve své oblasti.

    OdpovědětVymazat