sobota 4. května 2013

Organizace Queensday - poděkování


Festvial Queensday by nebyl možný bez pomoci mnoha oddaných. Chtěli bychom všem poděkovat za jejich energii, pomoc veselé zpívání a tanec.

Speciální poděkování směřuje:

Parašurámovi a jeho skupině
Zajistili skvělý zvuk během celého Queensday. Parašurám pro to přijel speciálně z Londýna svým vlastním žlutým autobusem. V autobuse bylo 8 oddaných, plus velké kolo, vozík, Gaura Nitai, 4 reproduktory, zesilovače a mnoho dalšího. Vyjeli z Londýna 29. v 11 večer, aby dorazili na Queensday ve 4 ráno. Následně se zúčastnili celého harinámu a v 7 večer vyjeli na další šestihodinovou cestu zpět do Londýna… To vše pro nás. 

Týmu kuchařů
Dostali jsme tak výborné těstoviny s olivami, chipsy a halvou. Byla zdarma dostupná i balená voda. To by nebylo možné bez pomoci Vani a Amrity. Oni zajistili nákup a uvařili celý oběd. Celé to bylo možné díky sponzorování ISKCONu Amsterdam.

Stany a pódium
Každoroční stany a pódium jsou přivezeny a postaveny Rickem prabhu z Rádhadéše. Po mnoho let pomáhá uprostřed noci neúnavně přivážet stany, stoly, židle, pódium z Rádhadéše. Ikšváku a Markandéja připravili místa v Amsterdamském chrámu a přivezli prasádam z chrámu ke stanům.
Manuální pomoc s organizací, úklidem a speciálními toaletami, které byly pronajaty. Velké díky patří Prividha prabhuovi, který zajistil jejich umístění. Také zajistil výborné místo pro stany a pódium.

Harinám
Všechna sláva Jeho Svátosti Kadamba Kánana Svámímu, který nás provedl skrze přeplněný Amsterdam a velice pomohl s policií. Bez Jeho milosti by to nebylo možné.

Pravděpodobně jsme zapomněli na mnoho oddaných, kteří pomohli uskutečnit tuto úžasnou akci. Děkujeme vám za pomoc. Krišna bude vaší službou potěšen.

Další velký dík patří ISKCONu Amsterdam, Markandéjovi a Ikšvákuovi za hostování této události.

Původní článek od Uddhavy prabhu v angličtině zde.


Žádné komentáře:

Okomentovat