čtvrtek 25. února 2016

Výsledek maratonu a histologie!

Dnes ráno bylo Šrílovi Prabhupádovi nabídnuto 4810 knih rozdaných na celém světě. Offering dělal Swarup Damodar dás v Durbanu v Jižní Africe. Kadamba Kánana Svámí se vyjádřil z nemocnice, že "výsledky jsou prospěšné".

Po výsledcích byla Šrílovi Prabhupádovi nabídnuta také následující modlitba:

Drahý Šrílo Prabhupádo, pokud jste byl alespoň trochu spokojen s touto pokornou snahou tolika oddaných z celého světa, kteří odpověděli na tuto výzvu potěšit Vás, úpěnlivě Vás prosíme, abyste poprosil Vašeho Krišnu a Pána Čaitanju, aby odstranili zdravotní překážky, které momentálně brání Jeho oddanému služebníkovi Jeho Svatosti Kadambovi Kánanovi Mahárádžovi od služby na plný výkon. Úpěnlivě Vás prosíme, abyste rychle obnovil dobré zdraví Vašeho služebníka, aby mohl pokračovat ve službě Vaší Božské Milosti po mnoho následujících let.

Cílem bylo uspokojit Šrílu Prabhupádu a předložit mu tuto žádost ještě před tím, než budou dostupné výsledky histologie včerejší operace. Naší nadějí bylo, že v této tkáni nebude nádor.

A před několika okamžiky přišla zpráva:

"Histologie neobsahuje žádné nádorové buňky."

To je úžasný úspěch! Šríla Prabhupáda byl zajisté spokojen.
Všechna sláva sankírtan oddaným - dokážete zázraky!


-------------------------------------------------------


Lékaři doporučují orální chemoterapii. Mahárádž cítí nevolnosti a má nízký krevní tlak. Pokud se jeho stav zlepší, mohl by být z nemocnice propuštěn v pátek.

Žádné komentáře:

Okomentovat