středa 17. srpna 2011

Česká Padayatra a zasvěcení v Modré


Tento rok jsme jakožto účastníci české Padayatry měli veliké štěstí a úžasnou milost mít společnost Kadamba Kanana Maharáje! Maharáj přijel na večerní kulturní program do městečka Jedovnice - program byl od šesti, a přesně v šest hodin se Maharáj zjevil na místě činu, v plné duchovní síle. Vedl úžasný kírtan, no samozřejmě extatický, jak jinak ho nazvat, když extatický skutečně byl! Na padayatrový program přišlo v Jedovnicích Krišnovým řízením vůbec nejvíce návštěvníků - celkem asi kolem dvou set, takže Ti všechni měli možnost slyšet Svaté Jméno a védskou moudrost z úst čistého oddaného. Nálada byla moc příznivá, lidé byli otevření a nadšení, a bylo jasně vidět, že to Maharáje velmi těší, kázání si opravdu užíval a do kírtanu a vtipné přednášky dával opravdu všechno. Lidé reagovali moc pěkně. No a potom si Maharáj vychutnával padayatrovou klasiku - veselé hororové divadlo - Tekutou krásu:)
Následující den Maharáj ještě přijel do Jedovnic dát ranní lekci. Na večerní program i ranní přednášku se sjeli oddaní z okolí,takže nepočetná padayatrová skupinka se rázem několikanásobně zvětšila, alespoň na těch pár hodin...
Z Padayatry cestoval Maharáj na Slovensko - do Modré, kde byl v domě Paraméšvary prabhua malý domácí program spojený se zasvěcením. Bhaktin Věra dostala při tomto všepříznivém obřadu překrásné jméno Višnu priya déví dásí, a její nadšení neznalo hranic! Gratulujeme a přejeme spoustu inspirace a milosti v duchovním životě!





PS: Tuto krátkou reportáž jsem sem chtěla dát už mnohem dříve, ale snažila jsem se sehnat nějaký materiál v podobě fotek a také nahraných přednášek, což se úplně nepovedlo. Prosím prosím, máte-li někdo nahrané Maharájovy přednášky z Jedovnic či z Modré, nebo víte o někom, kdo je má, ozvěte se, ať je můžeme bohulibě šířit! Děkujeme!!!
kontakt: kasturimanjari.kks@gmail.com

Žádné komentáře:

Okomentovat