neděle 6. února 2011

Dárek k VYÁSAPUJE

Drazí duchovní bratři a sestry,
přijměte prosím mé uctivé poklony, všechna sláva Šrílovi Gurudévovi a Šrílovi Prabhupádovi.

V neděli 6. února se konal meeting žáků v Chrámu v Lužcích a kromě mnoha jiných bodů, byl diskutován nápad sestavit a vytisknout pro Gurumaharaje knížečku inspirujících citátů z lekcí či daršanů, nebo jiné příběhy a realizace s naším milovaným duchovním mistrem, ať hluboké či humorné, které se vám vtiskly to paměti a pomáhají vám v těžkých chvílích duchovního života. Každý z nás má jistě několik takových realizací... A proto prosím všechny české i slovenské sourozence, aby se o ně podělili a posílali cokoli mohou. My pak vaše příspěvky roztřídíme, popřípadě přeložíme a vytiskneme a společný dárek bude na světě.
 Hlavní motiv tohoto počinu je potěšit GuruMaharaje a zároveň inspirovat ostatní oddané a příznivce vědomí Krišny a dodat jim odvahu pokračovat dál...
Jelikož nás čas tlačí, je třeba, aby jste své příspěvky posílali co nejdříve, moc prosím,
a to na email: nityananda@seznam.cz

Další body, které byli diskutovány na meetingu vám rád sdělí Madhu Pandit prabhu. V podstatě se jednalo o tom, co můžeme pro Gurumaharaje společně udělat, abychom ho potěšili. Pokud byste se rádi zapojili, nebo máte nějaký vlastní nápad, určitě nám ho napište. Buďto na výše uvedený email mě, nebo Madhu Panditovi prabhu.

vaše služebnice
Premalata d.d.
Šríla Kadamba Kanana Swami Maharaja kí jay

1 komentář:

  1. Hare Krišna,
    zapomněla jsem zdůraznit, že pokud budete posílat citáty z lekcí, je třeba uvést kdy a kde ta lekce proběhla, abychom váš citát mohli dohledat a napsat v Angličtině přesně tak, jak to Gurumaharaja řekl.
    Uctivé poklony všem
    yhs Premalata d.d.

    OdpovědětVymazat